A bevásárlókosara jelenleg üres.
TERMÉKCSOPORTOK    Csakra ékszerek    Navaratna ékszerek    Meditációs ékszerek    Nepáli ékszerek    Viking és kelta ékszerek    Reiki szimbólumok    Egyiptomi ékszerek    Asztrológiai ékszerek    Borostyán babalánc    Kiegészítők    Újdonságok    Akciós ékszerek!    Egyedi ékszerek TERMÉKTÍPUSOK    Medálok    Fülbevalók    Karkötők, bokaláncok    Nyakláncok    Ékszer szettek ÚJ    Gyűrűk    Charm KÜLÖNLEGES AJÁNLATAINK    Gyerekeknek    Férfiaknak    Kismamáknak    Ballagásra ajánljuk!
Csakrateszt

Kérdezd tanácsadónkat!Mandra

Csomagátvétel Pick Pack pontokon PDF  | Nyomtatás |  E-mail

Pick Pack Pont pickpacck_kicsi

Mi az a Pick Pack Pont?


Az ország 85 városában megtalálható 226
Pick Pack Pont segítségével lehetőség nyílik arra, hogy személyesen is átvehesd a megrendelt csomagodat.

Apickpacck_kicsi-ok és relay_logo és inmedio hírlapüzletek, valamint OMV töltőállomások amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor értesítést küld az átadóhely az általad megadott e-mail címre, melyet követően csomagodat azonnal átveheted, az értesítést követően 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 – 20.00 óráig vannak nyitva.

Már a Mandra webáruházban leadott megrendeléseket is kérheted pickpacck_kicsi-ra. Ehhez a szállítási módok kiválasztásánál a Pick Pack pont opcióra kell kattintani, illetve a legördülő boltlistából ki kell választani a Neked megfelelő csomagátadó-helyet. A fizetés történhet on-line, a megrendelés leadásakor bankkártyával, de választhatod, hogy a csomag átvételekor a Pick Pack Pont-ban fizetsz (itt lehetőség van készpénzzel és bankkártyával is fizetni).

Apickpacck_kicsi -ban történő átvétel díjszabása:

Megrendelés összege

Szállítás díja

2.500-15.000 Ft

990,00 Ft

15.000 Ft felett

0,00 Ft

 

 

(ebben az esetben is a minimális rendelési érték 2.500Ft!)

 

 

 


Mikor válaszd apickpacck_kicsi-ot?


Ha a futárral történő kézbesítést túl drágának találod, vagy nem tudsz a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretnél a szabadidőddel saját magad gazdálkodni, akkor mindenképpen válaszd a személyes csomagátvételi lehetőséget. Mintaboltuk elég korlátozott időpontokban van nyitva, ehhez képest ez az átvételi mód rugalmasabb nyitvatartási időt ad.

 

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?


A személyes átvétel ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a
pickpacck_kicsi-okon bankkártyával történő fizetésre is. Sőt, a csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek.

Pick Pack Pont-on történő csomagátvétel menete:

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor, a Szállítási mód kiválasztásánál történik. Előbb beállítod a " Pick Pack Pont" opciót, majd kiválaszthatod a Pick Pack Pont-ok listájából azt a boltot, vagy töltőállomást, ahol csomagodat át szeretnéd venni.

Pick Pack Pontok, üzletek listája itt...

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtasd ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezd fel a rendelés azonosító számát.

 

Figyelem! 2014. április 9-től 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet 22. §, (5) pontja alapján, annyiban változnak a Pick Pack Ponton történő csomagátvétel szabályai, hogy ezentúl a megrendelő jogosult csak a csomag átvételére (igazolva magát valamilyen hivatalos dokumentummal), illetve 2 tanúval aláírt meghatalmazással meghatalmazottja is.

 

 

English


Elfelejtette jelszavát?
Elfelejtette felhasználónevét?
Még nincs fiókja? Regisztráljon


Megbizhatobolt.hu - Ellenőrzött weboldal!

Írd be a keresendő szót és keress oldalunkon.


Név:

Email:Elérhetőségünk: tel: (06-1) 788-2067, email: info@mandra.hu


Kép