A bevásárlókosara jelenleg üres.
TERMÉKCSOPORTOK    Csakra ékszerek    Navaratna ékszerek    Meditációs ékszerek    Nepáli ékszerek    Viking és kelta ékszerek    Reiki szimbólumok    Egyiptomi ékszerek    Asztrológiai ékszerek    Borostyán babalánc    Kiegészítők    Újdonságok    Akciós ékszerek!    Egyedi ékszerek TERMÉKTÍPUSOK    Medálok    Fülbevalók    Karkötők, bokaláncok    Nyakláncok    Ékszer szettek ÚJ    Gyűrűk    Charm KÜLÖNLEGES AJÁNLATAINK    Gyerekeknek    Férfiaknak    Kismamáknak    Ballagásra ajánljuk!
Csakrateszt

Kérdezd tanácsadónkat!Mandra | A csakra ékszerekről

A csakraékszerekről PDF  | Nyomtatás |  E-mail

 

 

 A csakraékszerek feladata emlékeztetni az útkeresőt lelki fejlődésének fontosságára. A csakrákat harmonizáló ékszerek ezüstből, egyedi kézi munkával készültek és a csakrákhoz tartozó valódi drágakövekkel díszített. Ezekről a drágakövekről úgy tartják jótékonyan hatnak a csakrákra, kiegyensúlyozzák azt.

 

 
A CSAKRÁK JELENTÉSE

 

A Magyar Tudományos Akadémia elfogadja a hagyományos kínai orvoslást, aminek egyik alapelve a testet átszövő és körülvevő energiamező vizsgálata és harmóniájának visszaállítása. A testben áramló életenergia, vagy bionenergia, Kínában a csí, Indiában a prana csatornákon, meridiánokon (nadikon) keresztül áramlik testünkben. Az életenergia létezését Dr. Egely György az általa kidolgozott Egely-kerékkel bizonyítottnak találta.

 

A test egyes részein, pontosan 7 pontján az energia koncentráltabban áramlik. Ezeket a gerincoszlop mentén elhelyezkedő energiaközpontokat nevezzük szanszkrit szóval csakráknak.

 

A csakrák szimbólikusan az élet kerekét jelentik és a lótuszvirág szirmaihoz hasonlítják őket. A 7 csakra mindegyike egy szervhez, egy színhez vagy színekhez, bizonyos érzelmekhez, képességekhez és sajátos szimbolikához kapcsolódnak. A test középvonalán helyezkednek el és lentről felfelé haladva egyre magasabb mentális szintet jelképeznek.

 

A csakrák jelentősége azért óriási, mert a keleti orvosok szerint a test egészséges és harmonikus működéséhez nélkülözhetetlen az energia akadálytalan áramlása a testben és a csakrákban. Az energia elakadása, a felgyülemlett energiatöbblet vagy az energiahiány a test más és más szintjein betegséghez vezethet.

 

 

 

English


Elfelejtette jelszavát?
Elfelejtette felhasználónevét?
Még nincs fiókja? Regisztráljon


Megbizhatobolt.hu - Ellenőrzött weboldal!

Írd be a keresendő szót és keress oldalunkon.


Név:

Email:Elérhetőségünk: tel: (06-1) 788-2067, email: info@mandra.hu


Kép