A bevásárlókosara jelenleg üres.
TERMÉKCSOPORTOK    Csakra ékszerek    Navaratna ékszerek    Meditációs ékszerek    Nepáli ékszerek    Viking és kelta ékszerek    Reiki szimbólumok    Egyiptomi ékszerek    Asztrológiai ékszerek    Borostyán babalánc    Kiegészítők    Újdonságok    Akciós ékszerek!    Egyedi ékszerek TERMÉKTÍPUSOK    Medálok    Fülbevalók    Karkötők, bokaláncok    Nyakláncok    Ékszer szettek ÚJ    Gyűrűk    Charm KÜLÖNLEGES AJÁNLATAINK    Gyerekeknek    Férfiaknak    Kismamáknak    Ballagásra ajánljuk!
Csakrateszt

Kérdezd tanácsadónkat!Mandra | Bemutatkozás

Bemutatkozás PDF  | Nyomtatás |  E-mail

Kedves Látogatónk!

Légy üdvözölve a Mandra webáruházban!

Az általunk kínált ékszerek különlegességét az adja, hogy a több ezer éves keleti bölcseletekhez, megfigyelésekhez és tapasztalásokhoz kötődnek. Ezeknek a filozófiai irányoknak helye és létjogosultsága van a mai rohanó, de ugyanakkor szellemileg elkényelmesedő nyugati világunkban.

 A stressz és a nehézségek legyőzéséhez, életfeladataink megoldásához fontos, hogy időről időre energiával töltődjünk fel. Ehhez a jóga, a meditáció, a keleti kultúrák és vallási irányzatok számos tanítása segítségünkre lehet. Ezek megismerése, gyakorlása sok olyan lehetőséget rejt, melyeket kihasználva életünket teljesebbé tehetjük. Kínálatunkba olyan ékszereket gyűjtöttünk össze, amelyek nem csak különlegesek, szépek, de leginkább a keleti tradíciókhoz kötődnek. Viselésükkor emlékezteti az útkeresőket, a fejlődni vágyókat a lelki feltöltődés fontosságára.

Ezek az ékszerek már önmagukban is értéket képviselnek: többségében 925 font sterling ezüstből, illetve drágakövekből készültek Indiában, Nepálban, egyedi, kézi megmunkálással. Az ezüst tisztító, fertőtlenítő hatását már az ókorban is megfigyelték. A drágaköveket, az ásványok természetben előforduló kristályos formáját, nemcsak szépségük, korlátozott fellelhetőségük és tartósságuk tette értékessé. Azt tartják róluk, hogy speciális rezgést bocsátanak ki, melyek viselésükkor pozitívan hatnak az emberi szervezetre.

Honlapunkon megjelenő, folyamatosan bővülő kínálatunk, illetve írásaink a hozzánk ellátogatók szellemi, lelki és testi feltöltődését egyaránt szolgálni kívánja. A teljesebb élethez szeretnénk elképzelést, némi segítséget nyújtani. Örömmel veszünk minden gondolatébresztő írást, ötletet, hozzászólást, valamint véleményeteket a webáruház kínálatával kapcsolatosan is az info@mandra. hu címre.

Üdvözlettel:

Mariann & Andrea

 

English


Elfelejtette jelszavát?
Elfelejtette felhasználónevét?
Még nincs fiókja? Regisztráljon


Megbizhatobolt.hu - Ellenőrzött weboldal!

Írd be a keresendő szót és keress oldalunkon.


Név:

Email:Elérhetőségünk: tel: (06-1) 788-2067, email: info@mandra.hu


Kép